21% crisiskorting
21% crisiskorting
0180-599720
UW SCHADE
UW SCHADE
0180-599720
0180-599720
Ruitreparaties
Ruitreparaties
0180-599720
Sedert 1‐1‐2018
Sedert 1‐1‐2018
0180-599720

Uw schade is onze zorg!

Daar staat u dan, met een kloppend hart en een auto met schade. Wat nu? Probeer rustig te blijven en zorg voor een ingevuld Europees Schadeformulier. Neem daarna contact op met ASN Autoschade De IJssel. Vanaf dat moment nemen wij de zorg van u over. Een vervangende auto staat al voor u klaar, u kunt gebruikmaken van een haal- en brengservice voor de auto. Voordat u het weet rijdt u weer rond in uw volledig herstelde auto met de zekerheid van vier jaar garantie op het schadeherstel. Over de kwaliteit van het afgeleverde werk hoeft u zich geen zorgen te maken; zelfs eigenaren van exoten vertrouwen hun kostbare bezit met een gerust hart toe aan ASN Autoschade De IJssel.

Glasservice en Quick Repair
Ook voor glasservice, het herstellen van kleine deukjes, krassen of bumperschade bent u hier aan het juiste adres. Klik op de speciale Quick Repair- en Autoruitschade-pagina voor meer informatie

 

Autoschade zelf betalen = 21% crisiskorting

Deze actie geld voor bedrijven en particulieren die zelf de schade aan hun voertuig willen betalen. 
Schade die door derde partijen worden afgewikkeld en of betaald zoals  verzekeraars, lease maatschappijen en andere marktpartijen komen uitdrukkelijk niet voor deze actie in aanmerking.
Deze actie is niet van toepassing op onderdelen van audio, navigatie systemen en  veiligheid systemen , tevens niet op Tesla onderdelen.
De korting wordt berekend over een marktconform uurloon van 70 euro excl. B.T.W. op basis van een door ons reeel opgestelde audatex calculatie.

Actie loopt  gedurende de crisis, wijzigingen voorbehouden